Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (2023)

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (1)

Is Simply Nourish voer een goede keuze voor uw huisdier? Dat is wat we in dit artikel gaan onderzoeken. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van dit merk, evenals eventuele terugroepacties die zijn uitgegeven, en enkele veelgestelde vragen beantwoorden. Uiteindelijk kunt u een weloverwogen beslissing nemen of Simply Nourish geschikt is voor uw pup!

Dus laten we beginnen...

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (2)

Inhoudsopgave

over gewoon opvoeden

Simply Nourish is een merk huisdiervoeding dat exclusief via PetSmart verkrijgbaar is. Ze bieden formules voor zowel nat als droog hondenvoer, evenals een beperkte selectie lekkernijen. Al hun producten zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bieden een verscheidenheid aan recepten om uit te kiezen, inclusief graanvrije opties.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (3)

Over het moederbedrijf van Simply Nourish

Simply Nourish is een dochteronderneming van Mars Petcare, een van 's werelds grootste bedrijven in diervoeding. Mars Petcare is ook het moederbedrijf van bekende merken als Pedigree, Iams, Eukanuba en Royal Canin.

Waar wordt normaal voedzaam hondenvoer gemaakt?

Simply Nourish hondenvoer wordt gemaakt in de VS.

Wie maakt alleen voedzaam hondenvoer?

Simply Nourish is gemaakt door Mars Petcare. Zoals we eerder vermeldden, is Mars een groot huisdiervoedingsbedrijf dat naast Simply Nourish ook andere merken heeft.

Welke soorten producten biedt Simply Nourish aan?

Simply Nourish biedt formules voor nat en droog hondenvoer, evenals een beperkte selectie lekkernijen. Al hun producten zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bieden een verscheidenheid aan recepten om uit te kiezen, inclusief graanvrije opties.

Ingrediënten

Een van de dingen die Simply Nourish onderscheidt van andere merken, is hun toewijding om alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Hun voedsel bevat geen kunstmatige smaken, kleuren of conserveermiddelen. Dit is een geweldig verkoopargument voor veel eigenaren van gezelschapsdieren die op zoek zijn naar gezond en voedzaam voedsel voor hun harige vriend.

De ingrediënten zijn onder meer:

 • Echt vlees - Dit is altijd het eerste ingrediënt dat in hun recepten wordt vermeld.
 • Gezonde granen of graanvrije opties: afhankelijk van het recept vind je volle granen zoals bruine rijst en haver of een graanvrije optie zoals aardappelmeel.
 • Groenten en fruit: Om vitamines, mineralen en antioxidanten te leveren.
 • Natuurlijke smaken: Voor een extra smaak zal uw hond dol zijn op.
 • Geen kunstmatige kleuren, smaken of conserveermiddelen - Zoals we hierboven vermeldden, gebruikt Simply Nourish alleen natuurlijke ingrediënten in hun voedsel.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (4)

lunchpauze

Simply Nourish-voeding is ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van alle levensfasen, van puppy's tot senioren. Hun recepten zijn compleet en uitgebalanceerd en voorzien uw huisdier van alles wat het nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (5)

honden

Puppy's hebben andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. Ze hebben meer calorieën en eiwitten nodig om hun groeiende lichaam te ondersteunen, evenals DHA voor cognitieve ontwikkeling. Simply Nourish biedt een puppyformule die speciaal is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

volwassen honden

Voor volwassen honden bieden ze opties met en zonder graan. Hun formule voor volwassenen is gemaakt met echte kip en bruine rijst, terwijl hun graanvrije formule voor volwassenen is gemaakt met echt eend- en aardappelmeel.

oudere honden

Naarmate honden ouder worden, hebben ze minder calorieën nodig en veranderen hun eiwitbehoeften. Simply Nourish Senior Formula is gemaakt met licht verteerbare ingrediënten zoals kip en bruine rijstmeel om de gezondheid van uw oudere hond te ondersteunen.

Eiwitgehalte

Een van de belangrijkste dingen om op te letten in hondenvoer is het eiwitgehalte. Honden hebben eiwitten nodig om spieren op te bouwen en te herstellen, evenals voor andere lichaamsfuncties. Simply Nourish-recepten zijn gemaakt met echt vlees, dat een uitstekende bron van eiwitten is. Hun droogvoerformules hebben een gemiddeld eiwitgehalte van 26%, terwijl hun natvoerformules een gemiddeld eiwitgehalte van 12% hebben.

vetgehalte

Vet is een andere belangrijke voedingsstof voor honden. Het is een bron van energie en helpt een gezonde huid en haar te behouden. De droogvoerformules van Simply Nourish hebben een gemiddeld vetgehalte van 16%, terwijl hun natvoerformules een gemiddeld vetgehalte van 11% hebben.

koolhydraatgehalte

Koolhydraten zijn een belangrijke energiebron voor honden. De droogvoerformules van Simply Nourish hebben een gemiddeld koolhydraatgehalte van 50%, terwijl hun natvoerformules een gemiddeld koolhydraatgehalte hebben van 67%.

caloriën per portie

De calorische inhoud van hondenvoer kan variëren, afhankelijk van de formule. De formules voor droogvoer van Simply Nourish hebben een gemiddelde calorische waarde van 350 per kopje, terwijl hun formules voor natvoer een gemiddelde calorische waarde van 380 per blikje hebben.

vitamines en mineralen

Simply Nourish bevat uitgebalanceerde voeding met toegevoegde vitaminen en mineralen voor een complete en uitgebalanceerde voeding. Enkele van de vitamines en mineralen die u in uw voedsel aantreft, zijn:

 • Vitamine A: voor een gezonde huid en gezichtsvermogen.
 • Vitamine B12: Voor een gezond zenuwstelsel.
 • Vitamine D: Voor sterke botten en tanden.
 • Calcium: Voor sterke botten en tanden.
 • Fosfor: Voor sterke botten en tanden.
 • Kalium: Voor gezonde spieren.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (6)

voedingsrichtlijnen

De hoeveelheid voer die uw hond nodig heeft, hangt af van zijn leeftijd, activiteitenniveau en gewicht. Simply Nourish biedt voedingsrichtlijnen op haar website om u te helpen bepalen hoeveel voer u uw hond moet geven.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (7)

voor honden

 • De hoeveelheid voeding varieert per leeftijd, activiteitenniveau en gewicht.
 • Puppy's moeten drie tot vier keer per dag worden gevoerd.
 • Pas indien nodig aan om een ​​gezond lichaamsgewicht te behouden.

voor volwassen honden

 • De hoeveelheid voeding varieert per leeftijd, activiteitenniveau en gewicht.
 • Volwassen honden moeten twee tot drie keer per dag worden gevoerd.
 • Pas indien nodig aan om een ​​gezond lichaamsgewicht te behouden.

voor oudere honden

 • De hoeveelheid voeding varieert per leeftijd, activiteitenniveau en gewicht.
 • Oudere honden moeten twee keer per dag worden gevoerd.
 • Pas indien nodig aan om een ​​gezond lichaamsgewicht te behouden.

Is Simply Nourish een goed hondenvoer?

Ja, Simply Nourish is goed hondenvoer. Hun recepten zijn gemaakt met echt vlees en volle granen en bieden graan- en graanvrije opties.

onthoud het verhaal

Tot op heden zijn er geen terugroepacties van Simply Nourish hondenvoer geweest. Het is echter belangrijk op te merken dat het bedrijf dat Simply Nourish maakt in het verleden verschillende terugroepacties heeft gehad. De meest recente terugroepactie was in 2015 en was te wijten aan mogelijke besmetting met salmonella. Er werd echter geen ziekte gemeld.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (8)

Veel voorkomende vragen

Wat is het verschil tussen graan inbegrepen en graanvrij?

Inclusief granen betekent dat het recept volle granen bevat, zoals zilvervliesrijst en haver. Graanvrij betekent dat het recept graanvrij is en een graanvrij alternatief gebruikt, zoals aardappelmeel.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (9)

Wat voor soort hondenvoer maakt Simply Nourish?

Simply Nourish produceert formules voor nat en droog hondenvoer. Hun recepten voor droogvoer zijn gemaakt met echt vlees en volle granen, en bieden graan- en graanvrije opties. Haar recepten voor natvoer zijn ook gemaakt met echt vlees, maar dan graanvrij.

Welke honden mogen geen graanvrij dieet hebben?

Honden met graanallergieën of -gevoeligheden mogen geen graanvrij dieet eten. Graanvrije diëten worden ook niet aanbevolen voor puppy's, omdat ze de extra voedingsstoffen nodig hebben die granen bieden.

Welke smaken en soorten maken ze?

Simply Nourish biedt formules voor zowel nat als droog hondenvoer. Hun recepten voor droogvoer zijn er in vier smaken: kip en bruine rijst, kalkoen en bruine rijst, zalm en bruine rijst en lam en bruine rijst. Hun recepten voor natvoer zijn er in zes smaken: kip, kalkoen, zalm, lamsvlees, kalfsvlees en eend.

Maakt Simply Nourish lekkernijen?

Ja, Simply Nourish maakt lekkernijen voor honden. Haar traktatierecepten zijn gemaakt met echt vlees en zijn graanvrij.

Wat is het eerste ingrediënt in Simply Nourish-voedingsmiddelen?

Het eerste ingrediënt in Simply Nourish hondenvoer is vlees. Kip, kalkoen, zalm, lamsvlees, rundvlees en eend worden gebruikt als eerste ingrediënt in verschillende recepten.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (10)

Hoe u uw hond kunt overzetten op Easy Food

Als u overweegt om uw hond over te schakelen op Simply Nourish, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk dat uw hond langzaam overgaat op het nieuwe voer. Dit betekent het nieuwe voer mengen met het oude en geleidelijk de hoeveelheid van het nieuwe voer verhogen totdat je alleen nog maar Simply Nourish eet. U moet uw hond ook controleren op tekenen van spijsverteringsproblemen, aangezien sommige honden gevoelig kunnen zijn voor veranderingen.

Symptomen van spijsverteringsproblemen zijn onder meer:

 • Diarree
 • Braken
 • overtollig gas
 • verlies van eetlust

Wanneer moet u uw dierenarts bellen?

Als uw hond tekenen van spijsverteringsproblemen vertoont, dient u contact op te nemen met uw dierenarts. Ze kunnen u helpen bepalen of het probleem bij het eten ligt of dat er iets anders aan de hand is.

Bijzonder zorgwekkende symptomen zijn:

 • Bloed in de ontlasting
 • Zwarte, teerachtige ontlasting
 • Gewichtsverlies
 • lethargie
 • niet eten of drinken

Deze symptomen zijn zeldzaam en het risico op symptomen is ongeveer hetzelfde voor de meeste hondenvoeding. Deze waarschuwingen geven niet aan dat Simply Nourish onveilig is. Wij zorgen alleen voor uw huisdier!

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (11)

Wat andere mensen zeggen over het voeren van honden met regulier voer

Over het algemeen lijken mensen blij te zijn met Simply Nourish hondenvoer. De recepten zijn gemaakt met echt vlees en volle granen en bieden zowel graan- als graanvrije opties. Het bedrijf heeft in het verleden verschillende terugroepacties gehad, maar er zijn geen ziektemeldingen gemeld.

Houden honden van de smaak?

Er is geen manier om zeker te weten of honden de smaak van Simply Nourish-voer lekker zullen vinden. De recepten zijn echter gemaakt met echt vlees en volle granen, dus de kans is groot dat je de smaak lekker zult vinden. Als u zich zorgen maakt over de mening van uw hond over voer, kunt u het altijd mengen met het oude voer en geleidelijk de hoeveelheid nieuw voer verhogen totdat uw hond alleen nog maar brokjes eet.

Het is het waard?

De kosten van Simply Nourish hondenvoer zijn vergelijkbaar met die van andere premium hondenvoermerken op de markt. Als je kijkt naar de kwaliteit van de ingrediënten en het feit dat ze zowel graan- als graanvrije opties bieden, is het gemakkelijk te begrijpen waarom mensen zouden zeggen dat het de prijs waard is.

Voors en tegens

 • Allereerst is deze maaltijd zeer betaalbaar.
 • Het is ook overal verkrijgbaar; je zou het in de meeste dierenwinkels moeten kunnen vinden.
 • Een ander voordeel is dat de ingrediëntenlijst relatief kort en eenvoudig is.
 • Sommige honden doen het misschien niet goed op een graanvrij dieet.
 • Het voer bevat enkele vulstoffen en kunstmatige ingrediënten.

Review Simply Nourish hondenvoer: voor- en nadelen, terugroepacties en veelgestelde vragen - Dierkeur.nl (12)

laatste gedachten

Simply Nourish is een goed hondenvoer. Het is betaalbaar, overal verkrijgbaar en gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige honden het misschien niet goed doen op een graanvrij dieet en dat het voer enkele vulstoffen en kunstmatige ingrediënten bevat. Als u overweegt om uw hond over te schakelen op Simply Nourish, doe dit dan langzaam en let op tekenen van spijsverteringsproblemen.

Uitgelicht beeldcredits: Amazon

FAQs

Wat is het gezondste hondenvoer? ›

De meest gezonde voeding voor de meeste honden is rauwe vleesvoeding, dit past het beste bij het verteringsstelsel van de hond en geeft het kleinste risico op gezondheidsklachten. Veel honden met onverklaarbare gezondheidsklachten, voelen zich beter als ze overgaan op rauwe vleesvoeding.

Wat is de beste hondenvoer merk? ›

Plek 1 Hondenvoer Selection Croc van Royal Canin

Een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen zorgen voor een betere darmbalans en optimale opname van voedingsstoffen en daarmee draagt het bij aan de gezondheid en vitaliteit van je hond. Dit hondenvoer is geschikt voor honden vanaf 2 jaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van hondenvoer? ›

Een goede hondenbrok voldoet in ieder geval aan de volgende punten:
 • Bevat een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten.
 • Het gebruikte vlees is bij voorkeur vers vlees (geen vleesmeel, maar bevroren vlees dat direct in de brok verwerkt is)
 • Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
Jan 10, 2019

Wat is het beste vlees voor de hond? ›

Gewoon rauw vlees, dat voorzien is van het keurmerk Kompleet Vers Vlees (KVV) is hiervoor het best geschikt. Dit is voeding die voor 70-75% bestaat uit producten van dierlijke oorsprong, dus botten (al dan niet gemalen), spiervlees, orgaanvlees, kleine hoeveelheden groente of maaginhoud, olie, vetten en eieren.

Wat is beter voor de hond kip of lam? ›

Beter Leven

Lamsvlees is goed verteerbaar, maar wij vinden dat een lam lang genoeg moet leven om een schaap te kunnen zijn. Als alternatief kiezen wij voor kip. Kip is ook licht verteerbaar, vandaar dat onze Sensitive-brok kip & rijst bevat. Net zo effectief en – ook belangrijk – net zo lekker.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 02/05/2023

Views: 6388

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.